Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
İçinde  bulunduğumuz karanlık günlerde, Topluluğumuzun daha da fazla ışığa, adalete, doğruluğa ve iyiliğe ihtiyacı var. Eğer sizlerde Swion adına çıktığım bu kutsal arayışta benim yanımda durup, Swion'un ışığı yolunda ilerleyen değerli yoldaşlarım olmaya, Güçsüz ve düşkünleri korumak için kendi imanınızı kılıç, bedenlerinizi kalkan olarak kullanmaya,  bu topraklarda adalet ve iyiliğin kök salabilmesi için, Swion'un Işığını bu karanlık toprakların derinliklerine taşımaya gönüllü iseniz, gelin ve beni bulun.... Birlikte Hem topluluğumuzu daha ileriye götürelim, hem de Bu karanlık topraklardaki ışık taşıyıcıları olalım....

-Hymes Gümüşkanat

OOC: Hali hazırdaki karakterinizin girmesi için Hymes Gümüşkanat ile oyunda görüşmeniz gerekmektedir. Yeni karakter yaratacaksanız, tüm katılacak kişilerden LK ile oyunlara katılarak, destek vererek, vb. düzenli ilgileniyor olmaları, şövalyelik ruhuna sahip bir karakter oynamaya hazır olması beklenmektedir. Ayrıca karakterler yakın dövüş becerisi yüksek ve özellikle at üstüne savaşmaya, yani kariyer olarak Knight olmaya uygun olmaları seçim nedenidir. Karakter konsepti ve kısa bir geçmiş yazısını CC'ye [email protected] ekleyerek, bana ([email protected] 'a ) göndermeniz gerekmekte.
Bir, eğer iyi başvuru olursa da iki kişilik yer var. Son başvuru 27 Aralık.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain