Çekiliş (1 Ocak)

Başlatan Tanay, Aralık 02, 2014, 02:15:28 ÖS

« önceki - sonraki »

Tanay

İletiler: 7
Büyük çekiliş başlıyor!!! Katılım 20 Silver, 10 Silver ve 5 Silver olarak üç türde gerçekleşecektir (Tam, yarım çeyrek). Çekiliş tüm katılımcılar arasında yapılacaktır.

Eğer ilk çekilişte 20S vermiş birine ikramiye çıkarsa başka çekiliş yapılmayacaktır, 10S olan bir bilete denk gelirse, ödül alacak diğer kişi 10S olan biletler arasından bir çekilişle daha belirlenecektir; 5S olan birine gelirse, diğer 5S olanlar arasında üç çekiliş daha yapılacaktır. Çeyrek biletlerde büyük ödülün dörtte biri dört kişiye dağıtılacaktır, yarım biletlerde ise yarısı iki kişi arasında paylaşılacaktır, Tam bilette ise ödül tek bir kişiye verilecektir.

Büyük ödül: (Satılan çeyrek bilet başına -2S) + (Satılan yarım bilet başına -4S) + (Satılan tam bilet başına -8S) olacaktır. Yani 4 çeyrek, 2 yarım, 1 tam katılımcı olması durumunda büyük ödül 12+12+12=36 Silver olacaktır. Kişi sayısı arttıkça büyük ödülde fazlasıyla artacaktır. Bir kişi birden fazla bilet alabilir.

Katılmak için tırnak içinde "Tam", "Yarım","Çeyrek" yazan bir kağıt ile gerekli miktarda parayı bana getirmeniz yeterlidir (OOC: Aşağı yorum yazınız ).

-İkramiye çıkan karakterin ölmüş olması durumunda, ikramiye kasaya kalır.
-Çoklu çekim ikramiyelerde, örneğin çeyrek bilet, yeterli katılımcı olmaması durumunda (Mesela 3 kişi katıldı) kalan kişilerin parası (4.cü kişi) kasaya kalır.
-Çekiliş üst rütbeli bir gözetmen eşliğinde yapılacaktır.

ŞANS SİZİNLE OLSUN!

Tamak

Sinan

İletiler: 33
Konumu: İzmir
Ankh duyuruyu duyar duymaz koşar ve bana 2 yarım ve 4 çeyrek bilet diyerek 2 altın uzatır

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Garek 8 çeyrek bilet alır ve 40 gümüş shiling uzatır.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Deeyo

İletiler: 2,452
Gerard kendisine uzatilan ickinin ilk yudumunda sarhos olur bagirir:

matematiksel olarak  kazanma sansinizi arttirmanin yollarini yarim gumuse bilimsel olarak aciklarim.
Hersey hesap kitap!
dey layt com and me wan go hom...

Aureole

Yönetim Kurulu Üyesi
*
İletiler: 646
To Lead, to inspire, to get lucky.
Angie Borga 20 silver uzatıp iki yarım bilet ister. Gelinciği Millie saçının yanından tek eliyle sallanıp etrafa bakmaktadır.

Aglais

İletiler: 6
Darell, parayı uzatıp 2 tam 4 de çeyrek bilet alıyor, "bıçak kullanma da üstüne başka birisi görmedim" diye de ekliyor.