Bugün Warhammer 40K için ne yaptın?

Başlatan Blind, Haziran 29, 2011, 07:54:32 ÖS

« önceki - sonraki »

Blind

İletiler: 425
For The Emperor
helldrake birleştiriliyor şu anda :D
I am Alpharius

Blind

For The Emperor
Helldrake astarlandı, ana gövdenin altı ön boyandı wash bekliyor. Üst taraftanda bir kısım maviler atıldı.
I am Alpharius

blackwinter

İletiler: 1,627
Konumu: izmir
10 purifier boyandi bitti
Sigismund replied.'"Are we going to scrap about it now. Argue which Legion is the toughest?
The answer always is, the Wolves of Fenris" Torgadon put in "because there clinically insane."
-1st captain of the imperial fists and Captain of the 2nd Company of the luna wolves.
"Horus Rising"

blackwinter

Paladinlerin silah opsiyonları degiştirildi. Halberd ve psycannon maksimizasyonu yapıldı.
Sigismund replied.'"Are we going to scrap about it now. Argue which Legion is the toughest?
The answer always is, the Wolves of Fenris" Torgadon put in "because there clinically insane."
-1st captain of the imperial fists and Captain of the 2nd Company of the luna wolves.
"Horus Rising"

blackwinter

2 adet rhino/ razorback boyanmaya başlandi.
"Horus Rising"

althar amadeous

İletiler: 1,093
Grimgar Nadir Keski
Konumu: İzmir
Trukk Baya bitti gibi şöför ve yancısını takamadım onun dışında modeli bieleştirirken 40K dan nerdeyse soğudum eğer her makinayı böyle birleştirceksem ki karbiratörü besleyen su borusu ne ya yapma bunu GW
Mathias Gençağaç

blackwinter

Alıntı yapılan: althar amadeous - Kasım 05, 2012, 09:42:34 ÖÖ
Trukk Baya bitti gibi şöför ve yancısını takamadım onun dışında modeli bieleştirirken 40K dan nerdeyse soğudum eğer her makinayı böyle birleştirceksem ki karbiratörü besleyen su borusu ne ya yapma bunu GW

güneşi bekleyen kar gibidir...  :P :-[ 8) :o
"Horus Rising"

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
4 adet Eldar Jetbike daha sipariş edildi....

Blind

For The Emperor
Helldrake' in en zor kısmı bitti. Yarın kuruyan gövdenin fotoğrafları çekilecek ve kafa, boyun ikilisine girişilecek.
I am Alpharius

Ruhi

İletiler: 5,970
Düşmüş uçak terrainleri üstüne uğraştım biraz. Bittiler sanırım. :)
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
Evdeki birleştirilmemiş son Jetbike birleştirildi... Yakup bana cephane lazım bilmem anlatabildim mi ? ;D

Ruhi

Hafta sonu hızlı gelecekler.. :)
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

wendigo

Üye
İletiler: 339
2 biker + 2 csm boyama işleri kaldı. Ebayden meltalar da geldi, kievski içinde erimiş kaşar gibin yapacem her yeri...az kaldı.
Ayrıca birşey paylaşayım, Games Workshopu tanımam etmem ama gözlemlediğim hep sallıyor millet GW'ye. Amazon'dan aldığım 2 biker (kutusu kapalı ambalajlı) içinden 40k yerine fantasy baseleri çıktı bu dikdörtgenlerden. GW'ye mail attım, birkaç saat sonra cevap geldi, kusura bakma yanlış olmuş adresini yolla gönderelim diyor. Gönderdim adresi, tahminim 1 ay içinde gelmesiydi. Salı günü mail attım, bugün geldi baseler. Saygı duyuyorum cidden :)
Bize her yer Nostramo

Ruhi

Cengizhan ile beraber Aegis Defense line'lardan bir tane daha çıkarttık ve spreyledik. Diğerini spreyledik ve boyamaya başladık. 3 tane vardı, sırasıyla mavi(Marineler (Umut'un ve Yaşar'ın çocuklar en azından) ), mor(Benim zibidiler. Hani her oyunda kullanırız bundan sonra muhtemelen) ve yeşil renkte(Standart Cadian) olsunlar diye düşündüm.

- Mark Twain

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği