Bugün Warhammer 40K için ne yaptın?

Başlatan Blind, Haziran 29, 2011, 07:54:32 ÖS

« önceki - sonraki »

İsmayil

Misafir
İletiler: 390
ne üretiliyor bowling setinden yahu düşündüm çıkamadım içinden drop pod falan mı?

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
Myetic Spore (Tyranid Droppod) ;D ;D ;D

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
Hivefleet'in biomass'ı Genestealer ve Ripper üretimine yönlendirildi... 10 genestealer astarlandı ve deri kısımları washlandı, 6 base ripper swarm yapıldı, 11 adet Genestealer birleştirilmeye başlandı...

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Bu imperial sector kutusundan çıkanları 5 kişi girişip, 2 tanesini bitirdik. Kaldı 2,5.

NOT: Erdinç'in di sanırım önerisine uyarak, yüksek yapmıyoruz binaları bu sefer.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Yasar

İletiler: 290
Biraz daha süsleyelim bence abi o binaları, çıkan ufak tefek şeyleri de yapıştıralım sağına soluna  ;D

Ruhi

- Birkaç parça yol yaptık.
- Patlama effectleri kurutulmaya bırakıldı. 4 Kişi yaptı ve herkesin kendini ifade çabası bombaydı.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Yasar

İletiler: 290
Cumartesi ve Pazar ufak tefek terrain işlerine yardım ettim, 3-4 tane de patlama efekti yaptım ama değişilk çalışmalar oldu ruhinin dediği gibi, bakalım ne çıkacak.

Ayrıca Drop Pod, Land Speeder Storm ve Venerable Dreadnought minyatürlerini tamamladım. Boyamasını nasıl yapacağız bakalım...

Ruhi

- Forgeworld, TL Lascannon'ları düzelttik Aylin ile. Saç kurutma makinesi rules... Bu forgeworld'ün resinini bayağa yumuşattı hani. Sonra el ile düzelttik.

- Patlama efektlerini siyaha boyadım.

- Mark Twain

Zero Origin

İletiler: 229
bügün ilk beş marine'imi boyadim abi megerse boyamak amma eglenceli birseymis ya :D cirkin olmasa veletler resimlerinide atardim valla :D

stalth

İletiler: 439
10 wraithguard 1-2 ayrıntı hariç boyandı (bkz. vize haftası başlar.)

Ruhi

Manticore birleştirildi. Füzeler ve flamer/h.bolter opsiyonu mıknatıslandı.

- Mark Twain

Blind

İletiler: 425
For The Emperor
Hive Tyrantın boyası sonunda bitti. Tamamen birleştirildi. 2 genestealera yeşil atıldı. Warriordan bir adet Hive Guard convert edildi. Bir chaos warhoundun yarısı boyandı(fenrisian wolf olarak). ;D
I am Alpharius

Barbar139

YK GM
İletiler: 2,166
%95 boyalı Raider, spreyli Ravager, spreyli Snowspeeder eve getirildi. Raider'a takılacak bitler seçildi.
"If you're going through hell, keep going."

Sulcalen

Üye
İletiler: 963
Ömür törğüsü transport ghost ark için 10 adet necron warrior boyadım. Abi bu ne biçim iştir ya hiç bir şekilde bir işime yaramayacak sadece süs için 10 tane warrior, boya boya bitmedi. Bu aleti içinde warriorlarla tasarlayan hıyarı cacık yapmak lazım valla.

Ruhi

Manticore'u boyamaya başladım. Special weapon teamler de astarlandı arada.

- Mark Twain