Bugün Warhammer 40K için ne yaptın?

Başlatan Blind, Haziran 29, 2011, 07:54:32 ÖS

« önceki - sonraki »

Barbar139

YK GM
İletiler: 2,166
Konumu: İzmir
Razorwing Jetfighter birleştirdim :) Tahmin ettiğimden daha küçükmüş, neden Ravager'dan daha ucuz olduğu anlaşıldı. Ama süper model, alt bölümleri greenstuff isteyecek maalesef...
"If you're going through hell, keep going."

Öz highlore

Misafir
İletiler: 1,531
Alıntı Yapüstüne parkal vernik sürdükten sonra çabuk kurusun diye kaloriferin üstüne koydum. ve bu hamle ile büyük emek verdiğim raiderım, üstü sabunlu suyla yıkanıp durulanmamış gibi duruyor. tam anlamıyla acı tecrübe oldu.

çok geçmiş olsun üstat
The elves are watching

Ruhi

İletiler: 5,970
Oluyor.. Umarım bir daha olmaz. Hani moral verecekse(ki neden versin emin değilim ama), ben bir daha boyadığım minyatürlerin üstlerin üstüne hiç vernik diye beyaz sprey atmadım.  :-\
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Barbar139

YK GM
Battı balık yan gider hesabı diyerek, üstüne dry brush ile warp rüzgarı veya hakikaten buharlı bir atmosferden kalan dalga izleri gibi bir hava mı versen acaba? Tabii bu riski alacak kadar batıp batmadığına sen karar verirsin :)

Wretched

İletiler: 247
abi archon havuzundayken wychler üstlerinde bikini, raiderı süngerle yıkıyolar fikri daha çok hoşuma gidiyor. biraz gangsta ama unutturdu moral bozukluğunu.

Yasar

İletiler: 290
Crimson Fist çocuklara bi sürü fiyakalı bitz ısmarladım dün games workshoptan. merakla beklemekteyim. resimleri ekte...

Yasar

bunlarda diğer iki bitz. sistem maksimum 4 eke izin veriyomuş  :)

Ruhi

Sırtlarındaki metal kenar boyamaları çok hoş yav. Hani koyu mavi - kırmızaya ciddi farklılık katıyor.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Yasar

Cuma günü yanlış hatırlamosam assault squad'ları ve 2. rhino'mu birleştirdim. Cumartesi günü bi çocuk boyadım renkleri biraz daha açarak. Fena olmadı. Baya bi foto da çektik kulede Ruhiyle. Bi ara onları koyarız siteye heralde.

Wretched

İletiler: 247
3 reaver boyadım cilaladım adamları dışında. siparişler hazır batuhan!

Barbar139

YK GM
Abi çok çok teşekkür ederim :)

Ben de Razorwing'e astar attım, çizgilerini beyaza boyadım yarın üstünü boyamaya başlıyorum...

Yasar

Şu üstte gördüğünüz metal süsler, eski evimin adresini vermek gibi bir eşşeklik yapmama rağmen evrenin de yardımıyla dün elime geçti. Ruhi şahidimdir  :)

Dün onlarla yavaştan ordumu şekillendirmeye başladım. Çocuklar baya güzel oldu valla. Ruhi ben ve Aylin seri üretim yaptık resmen. Ellerinize sağlık bu arada arkadaşlar. İnşallah 1500'ü bulucaz turnuvaya kadar ;D .

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
Ruhi ve Aylinden alınan ilham ile, bir plastik bowling seti alındı ;D ;D ;D

Aureole

Yönetim Kurulu Üyesi
*
İletiler: 646
To Lead, to inspire, to get lucky.
Alıntı yapılan: Azactoth - Mart 11, 2012, 11:50:09 ÖÖ
Ruhi ve Aylinden alınan ilham ile, bir plastik bowling seti alındı ;D ;D ;D

Hahaha...  :)Ellere dikkat yalnız; kolay kesilmiyormuş pek. Ruhi'nin parmakları kesildi birkaç kere.

Ruhi

Abi full set duruyordu, kırmızı, mavi, sarı, yeşil falan.. :)

- Mark Twain