3 Ağustos cumartesi

Başlatan Öz highlore, Ağustos 01, 2013, 10:48:14 ÖS

« önceki - sonraki »

Bağlanılan Hatırlatmalar

Öz highlore

Misafir
İletiler: 1,531
WHFB için harika bir gün, kulede olacağım. İsteyen herkesle maç yapabilirim. Hatta şöyle dörtlü olsak süper olur bence
The elves are watching

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Ben o gün masa yapma denemelerine başlayacağım.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Yeni oyuncaklarmı o zaman birleştiririm diye düşünüyorum, boyasız boyasız bi maç yapmak isteyen?
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

althar amadeous

İletiler: 1,093
Grimgar Nadir Keski

Ruhi

İletiler: 5,970
Yarın 13.00 gibi sanırım Kule'de oluruz. Not olarak yarın 12.00 gibi Baran ile buluşup Koçtaş'a gideceğiz. Hani gelecek olursanız süper, über olur. Bir sürü ufak tefek şey alıp deneyesim var.

Derz deniyeceğim özünde.. :)
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Aureole

Yönetim Kurulu Üyesi
*
İletiler: 646
To Lead, to inspire, to get lucky.
Yarın uyanır uyanmaz gelip gargoyle boyayacağım.

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
iş çıkışı gelirim ben de....

DNA Maniac

uyanınca gelip modelciliğe devam ederim diye umuyorum, o da saat 4ten önceye denk gelmez, maç isteğiniz varsa arayın, uyandırın!
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

Öz highlore

Misafir
fantazi maçı isteyen cıkmadı sanırım. yarın rostersız geleceğim o zaman
The elves are watching

Öz highlore

Misafir
kimse yok ulan burda
The elves are watching

DNA Maniac

Alıntı yapılan: DNA Maniac - Ağustos 03, 2013, 12:31:00 ÖÖ
uyanınca gelip modelciliğe devam ederim diye umuyorum, o da saat 4ten önceye denk gelmez, maç isteğiniz varsa arayın, uyandırın!

belimi sakatladım gelemdim. :(