Doğum Günü Hediyesi

Başlatan Yasar, Mayıs 01, 2013, 10:58:16 ÖÖ

« önceki - sonraki »

Yasar

İletiler: 290
Arkadaşlar geçenlerde doğum günümdü, arkadaşlar bana minyatürlerini daha kolay patlatabilmem için bi tane kocaman Land Raider almışlar. Ruhide süper bi tane zınzın almış bana. Altta isimlerini vererek rencide edeceğim bu arkadaşlara ve tüm kule tayfasına çok teşekkürler. Hepimize bol oyunlu yeni yaşlar...

Usual Suspects:
Ruhi
Semih
Efe
Utku
Aylin
Salih
Veysel
Levent
Umut
Göker
Yakup
Cem

Sulcalen

Üye
İletiler: 963
Land Raider ın içine scarab yerleştirdik yavaş yavaş yicek bitirecek :)

Ne demiş büyüklerimiz, duvarı nem, insanı gam, LR ı scarab götürür diye :PP

Nice senelere bu arada

Zero Origin

İletiler: 229

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
Nice mutlu yıllarca hep birlikte oyun oynaya bilmek dileklerimle :) (Evet biraz da kendime pay çıkarmaya çalışıyorum... Hani veslieyle nice yıllar oyun oynayabileyim diye ;D ;D ;D )

Antimodes

Misafir
İletiler: 1,065
Mutluluklar Abi, nice 40K lı yaşlar olsun ;)

vace

Üye
İletiler: 1,706
My will be done!
İyi ki doğdun. Nice senelere...
Tomb Kings
2189+

blackwinter

İletiler: 1,627
Konumu: izmir
dogum gunum sebebiyle bana hediye alan arkadaslara can-i gonulden cok tesekkur ederim. insan mutlu oluyor gercekten.

ps: timurlenk in filleri hesabi... 1 dreadknight tan yenilen dayak yetmedi ikinciyi almissiniz emperorinizdan bulcaksiniz.
Sigismund replied.'"Are we going to scrap about it now. Argue which Legion is the toughest?
The answer always is, the Wolves of Fenris" Torgadon put in "because there clinically insane."
-1st captain of the imperial fists and Captain of the 2nd Company of the luna wolves.
"Horus Rising"

Sulcalen

Üye
İletiler: 963
Daha iyilerine layıksın dicem ama yok orduda daha iyisi :) nice yıllara, şaka gibi ama 96 senesinden beri tanışıyoruz birader, kurtuluşun yok daha kaç sene artık sen düşün :)

Aureole

Yönetim Kurulu Üyesi
*
İletiler: 646
To Lead, to inspire, to get lucky.
Mutlu yıllar Salih. Bir dahaki turnuvada gene sona kalırsak ve üstümüze Dredknight'ını sürersen... ne diyeyim, kendimiz ettik kendimiz bulduk.

wendigo

Üye
İletiler: 339
ben dreadknight olmaz dedim, başımıza iş açıyoruz dedim, ama dinletemedim.
Tekrar kutlu olsun, nice yıllara
Bize her yer Nostramo

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721

Yasar

İletiler: 290
Abi bende duyunca alınan hediyeleri bi an pişman olmadım değil :D Nice oyuncak dolu yaşlara diyelim...

vace

Üye
İletiler: 1,706
My will be done!
From İstanbul with love,
Happy birthday!
Tomb Kings
2189+

Aureole

Yönetim Kurulu Üyesi
*
İletiler: 646
To Lead, to inspire, to get lucky.
Dün akşam birkaç kişi toplanıp doğum günümü kutladık. Kule'nin hediyelerini aldım. Hepinize teşekkür ederim. Yeni Winged Hive Tyrant'ımı ve Ravernerlerimi üzerinizde denemek için sabırsızlanıyorum.

Kule'nin şerefine yeni Hive Tyrant'ımın ismini de Kule koydum. Önünüze kule gibi dikilip hepinizi yemesi dileğiyle.

blackwinter

İletiler: 1,627
Konumu: izmir
Alıntı yapılan: Aureole - Temmuz 18, 2013, 11:30:30 ÖÖ
Dün akşam birkaç kişi toplanıp doğum günümü kutladık. Kule'nin hediyelerini aldım. Hepinize teşekkür ederim. Yeni Winged Hive Tyrant'ımı ve Ravernerlerimi üzerinizde denemek için sabırsızlanıyorum.

Kule'nin şerefine yeni Hive Tyrant'ımın ismini de Kule koydum. Önünüze kule gibi dikilip hepinizi yemesi dileğiyle.

Nice mutlu yaslara . İyiki dogdun Aylin.
Sigismund replied.'"Are we going to scrap about it now. Argue which Legion is the toughest?
The answer always is, the Wolves of Fenris" Torgadon put in "because there clinically insane."
-1st captain of the imperial fists and Captain of the 2nd Company of the luna wolves.
"Horus Rising"