Yapılan Tüm 1 Nisan Şakalarını Yedim

Başlatan Ruhi, Nisan 01, 2013, 05:33:42 ÖS

« önceki - sonraki »

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Evet, tamamını.. Lütfen daha fazla yapmayın. Hepsine inanıyorum. 35 TL'lik aidat için Yakup'a özellikle bir teşekkür ediyorum.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Öz highlore

Misafir
İletiler: 1,531

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Değilse bile artık şaka, çaktırma devam et :P
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

Mustafa

İletiler: 937
Forum Enthusiast
Konumu: Ankara
Abi BİZ ERGEN'İZ, sabahtan beri okulda 1 tane bile 1 nisan şakası yapılmadı ya. Bak Sayı konusunda ciddiyim. Hiç yapılmadı.

vace

Üye
İletiler: 1,706
My will be done!

Barbar139

YK GM
İletiler: 2,166
Bana da hiç yapılmadı la. Ben peki asosyal miyim yoksa ergen mi? :D
"If you're going through hell, keep going."

vace

Üye
My will be done!

Aureole

Yönetim Kurulu Üyesi
*
İletiler: 646
To Lead, to inspire, to get lucky.
Yazıktır, gitmeyin üstüne. Hepsi yorgunluktan, yoksa bu kadar naif değil.

Ben Yakup'un işi sulandırmadan, stopaj vs diye gayet akıllı uslu nedenler göstererek şaka yapmasına şaşırdım asıl.

Ruhi

Öç isteği uyandıran durumlar bunlar. Gelecek sene göreceksiniz! Belki daha da erken. Google'a bile bir şey yapmak lazım. NOT: Evet, dün sabah Google Youtube'ü kapatıyor haberine bile inandım.

A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

vace

Üye
My will be done!
How I Met Your Mother'daki geyik gibi bilinmeyen zamanda atacağın tokat(lar)a sahipsin. :P
Tomb Kings
2189+

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
Valla Yakubun mesajından sonra "Ne 35 TL mi ? O zaman ben de kuleyi bırakıyorum" diye (missilleme) mesaj atacaktım... yoğunluktan atamadım ;)

althar amadeous

İletiler: 1,093
Grimgar Nadir Keski
ben mesaj kontrol etmem adetim değil. bu nedenle şimdi semih abinin msj sonra okudum.

kısacı yırtım :)
Mathias Gençağaç

Antimodes

Misafir
İletiler: 1,065
Mesajdan sonra salihi ile konuşurken konuyu sormam. Salih'in de hiç bozutuya vermeden beni keklemeye devam etmesi... Evet, hayvan gibi yedim hakaten. Uzun yıllardır böle 1 Nisan şakası yememiştim.

Sanırım kimse Yakup'dan bunu beklemiyordu... ;D

Ama benim için günün en güzel olayı oğlanın 1 Nisan'ı öğrenmiş olmasıydı. Kapıda beni karşıladığında baba dişin kırılmış dedi; ben hadi ya deyince; 1 Nisaann dedi. Bana yaptığı pek olmadı ama kandırdığı da olmuş gün içinde. ;)

Ruhi

Salih iki aylık parayı bile yatırmış diye duydum. Yani Umut, Salih'in çok inandırıcı olup, bozuntuya vermemesi gayet normal.

- Mark Twain