21 Mart Perşembe

Başlatan Barbar139, Mart 19, 2013, 09:47:19 ÖÖ

« önceki - sonraki »

Barbar139

YK GM
İletiler: 2,166
Konumu: İzmir
Perşembe İzmir'e geliyorum, herhalde 5 civarı Bornova'da olurum. FoW modellerimi İzmirCon için toparlamak için geleceğim, FoW'da maçacak coşacak insan varsa haber etsin.
"If you're going through hell, keep going."

Blacknwhite21

İletiler: 343
Abi apocal. se katilacakmisin
4200 +  Tomb King
1000 + Necron

Barbar139

YK GM
Yok hacı...

Blacknwhite21

Ben yapisa bilirmiyim orduya tabi bide kural kitabina :D
4200 +  Tomb King
1000 + Necron

Barbar139

YK GM
Tabii ki. FoW'larla birlikte Dark Eldar da getireyim o zaman. 1500 puanlık eski turnuva listemi de getiririm, istediğin gibi oynarsın üstünde. Anladığım kadarıyla 6th için Dark Eldar listelerinde çok çok büyük çaplı değişimler olmadı.

Daha konuşuruz, yalnız tek birşey rica edeceğim, gemiler altlıklar sayesinde havada duruyor ve basit bir dikkatsizlikle yere çakılabiliyorlar, hani masanın düz yerlerine koy lütfen ve hareket ettirirken de çok az dikkat et... Yani g*t kadar kulenin tepesine çıkaracağım diye uğraştığım zamanlar olmuştu tabii gemileri de sonu iyi bitmiyor biliyorum :'(

Blacknwhite21

Alıntı yapılan: Barbar139 - Mart 19, 2013, 11:10:41 ÖS
Daha konuşuruz, yalnız tek birşey rica edeceğim, gemiler altlıklar sayesinde havada duruyor ve basit bir dikkatsizlikle yere çakılabiliyorlar, hani masanın düz yerlerine koy lütfen ve hareket ettirirken de çok az dikkat et... Yani g*t kadar kulenin tepesine çıkaracağım diye uğraştığım zamanlar olmuştu tabii gemileri de sonu iyi bitmiyor biliyorum :'(

A daily action for a skimmer . Merak etme abi necron kullanirken o zorluklrri cok yasadim bazen zarar gelmesin diye tum oyun boyunca elimde bile tuttugum oldu
4200 +  Tomb King
1000 + Necron

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Ozaman fow!
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

Deeyo

İletiler: 2,452
senin çok işin yok mu?
dey layt com and me wan go hom...

Barbar139

YK GM
Saat verin o zaman...

Ben 5 civarı Bornova'da olurum, o saatte de damlayabilirim sonrasında da gelirim, telefon vs işe yarayabilir.

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Alıntı yapılan: Deeyo - Mart 20, 2013, 08:09:31 ÖÖ
senin çok işin yok mu?

heran kenardan yeni iş çıkabilir :)

Alıntı yapılan: Barbar139 - Mart 21, 2013, 12:48:06 ÖÖ
Saat verin o zaman...

Ben 5 civarı Bornova'da olurum, o saatte de damlayabilirim sonrasında da gelirim, telefon vs işe yarayabilir.

Direk geleceksen ara ben gelirim, sanırım öğlenden gidicem kuleye ama her halükarda en geç 5 te kulede olurum.
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

Bay V

Ziyaretçi
Biz yarın öğlenden akşama kadar kuledeyiz ferhatla, taso oynucaz. taso varsa kapın gelin.

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
Alıntı yapılan: Bay V - Mart 21, 2013, 02:50:20 ÖÖ
Biz yarın öğlenden akşama kadar kuledeyiz ferhatla, taso oynucaz. taso varsa kapın gelin.
cehaletime verin ama taso nedir ki ?

burock

İletiler: 2,129
War, war never changes...
  1. bsonbudak@gmail.com
akşama ben de gelip con için paketleme yapacağım.
War, war never changes...

Barbar139

YK GM
Alıntı yapılan: Azactoth - Mart 21, 2013, 10:31:03 ÖÖ
Alıntı yapılan: Bay V - Mart 21, 2013, 02:50:20 ÖÖ
cehaletime verin ama taso nedir ki ?

Genelde eskiden cips paketlerinden çıkan bir olay. Ortaokulda çok oynamışlığım vardır.

http://www.milyonlarinsevgilisi.com/galeriler/buyuk/IUHX7O_taso-resimleri-3.jpg

Kule Sakinleri Derneği başkanı resmen taso oynayacağını ilan etti.

Yastayız...

blackwinter

İletiler: 1,627
Konumu: izmir
Sen gormeyeli nasil yerlerde takilion??

milyonlarinsevgilisi.com nedir???
Sigismund replied.'"Are we going to scrap about it now. Argue which Legion is the toughest?
The answer always is, the Wolves of Fenris" Torgadon put in "because there clinically insane."
-1st captain of the imperial fists and Captain of the 2nd Company of the luna wolves.
"Horus Rising"