8 Şubat Cuma [FNM]

Başlatan Bay V, Şubat 07, 2013, 11:59:32 ÖÖ

« önceki - sonraki »

Bay V

Ziyaretçi
Cuma günü Gatecrash isimli yeni setin Launch Week'inin son günü olmasından dolayı bol ödüllü, bol boosterlı, bol şefkat ve sevgili bir turnuvamız var. Katılım oranı yüksek olabilir.

UYARI: Kule'de cuma akşamı çok fazla magic oyuncusu olabilir, gürültü yapabilirler, zorla magic bilmeseniz bile turnuvaya sokmaya çalışabilirler, masa kenarlarını kemirebilirler, Yakup paranızı almaya çalışabilir. Şaka maka çok fazla oyuncu olma ihtimali var (12-16 arası bekliyorum ben mesela). Haberdar edeyim dedim. Ödülümüz bol bu arada, bekleriz. Ehi ehi.

DNA Maniac

İletiler: 2,740
oha maşşalla afiyet bal şeker, masalar için özel formülünüz varsa azcık bizede ayırın cumartesi bizde kemirelim :D
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

Bay V

Ziyaretçi
Valla 4 tane standart masa gerekebilir bize, 2 warhammer masası açıkta kalır muhtemelen. Ama gürültü konusunda tekrar uyuruyorum!

Zero Origin

İletiler: 229
Ben şimdi alsancakan cıkıcam saat 5 gibi en gec ordayim

Bay V

Ziyaretçi
16 kişi, kavga gürültü, havada uçuşan büyüler falan derken bu günü de atlattık. Ortalığı olabildiğince düzenli bıraktım ama arabada bekleyenler olduğu için masaları çekemedim (sadece birbirlerine yakın duruyolar) umarım etraf fazla dağınık kalmamıştır, dikkat de ettim ama, dağınıksa kusura bakmayın şimdiden. Güzel oldu.