Sonun Başlangıcı 3. hafta Senaryoları

Başlatan Azactoth, Aralık 24, 2012, 10:13:24 ÖS

« önceki - sonraki »

vace

Üye
İletiler: 1,706
My will be done!
Mobilize ve küçük ünitelerden oluşan bir ordu sanırım çok iyi savunur. Gerçi ben de savundum ama o ghorgon chariot yerine sağa girseydi iş benim scoutlarım ile yapacağım köşe kapmaca da bitecekti ama zor olurdu. Kısaca dengeli gibi ama savunan için kazanmak zor, bana göre o kesin. 3'ünü de tutmak için cheese türü bir ordu ancak(2*100 iskelet horde falan).
Tomb Kings
2189+

Deeyo

İletiler: 2,452
Semih ikinci ve 3. senaryonun specialları aynı yani güçlü büyü rüzgarları yanlış copy paste yok değil mi?
dey layt com and me wan go hom...

Azactoth

Moderator
İletiler: 2,721
Yok abi.. bir tanesi çağırma büyüsünden kaynaklı insabilite, bir tanesi ise demon gate teki instabilite sebebi ile aynı kural... bu arada evet miscastlar can yakabilir ama ortalamada daha yüksek büyü zarları yani caster avantajı söz konusu ;) en azından öyle olmasını düşünerek yaptım, tabiki oyunlar oynndıktan sonra bu konuda yorumlarınızı da bekliyorum... :)

Deeyo

biliyorsun lizardmenin her miscasti 10 temple guard ediyor :P

Azactoth

Moderator
Aslını istersen Lizardmen 2 zar+1 zar ile ile her round bildiği lore'un tüm büyülerini de cast edebiliyor (hele ki Winds of Magic zarları yüksek atılırsa) yav herkes çok dezavantajlı olduğunu düşünüyor ise senaryolardan birinin kuralları ile oynayabilirim... ;)

Deeyo

Estafurullah dezavantajli oldugunu dusunmedim :)

Azactoth

Moderator
3. senaryonun özel kuralı zayıf büyü rüzgarları olarak değiştirildi ;D

Deeyo

Ahahahaa

Öz highlore

Misafir
İletiler: 1,531

althar amadeous

İletiler: 1,093
Grimgar Nadir Keski
Konumu: İzmir
bence ilk seneryo veyselle oynadığımda gözüken şu ki savunan dez avantajlı gözükmekte hani eğer veysel ortada bina olan tarafı seçemeseydi bir taraftan girip diğer taraftan çıkardım gibi geliyor. oyunun en büyük avantajı blood and glory olması beastmen ordusu olarak bizim senaryomuz diyebiliriz. :D
Mathias Gençağaç

Öz highlore

Misafir
İletiler: 1,531
ilk senaryoda savunanın biraz işi zor gibi bencede...ama her senaryonun adil olmasına göre bence böylesi daha iyi
The elves are watching

DNA Maniac

İletiler: 2,740
yüksek büyü rüzgarında 1-1 atınca otomatik misscast mi oluyor yoksa yine D6 ya mı başvuruluyor?
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

burock

İletiler: 2,129
War, war never changes...
  1. bsonbudak@gmail.com
D6 atiyosun. O da 1 gelirse miscast.

vace

Üye
İletiler: 1,706
My will be done!
3'ü geçemeyince tırt değil mi?
Tomb Kings
2189+

burock

İletiler: 2,129
  1. bsonbudak@gmail.com
Alıntı yapılan: vace - Ocak 06, 2013, 10:40:37 ÖÖ
3'ü geçemeyince tırt değil mi?

yok, attığın d6 eğer casting sırasında attığın çiftten büyükse problem yok, küçük eşitse miscast. semih örnek verdidi şöle mesela:

castingde 4-4-3-2 attın, çift 4-4 ya. at d6yı. 4 veya daha küçük gelirse miscast, 5+ miscast yok.