Kargo konusunda yardım.

Başlatan Mustafa, Eylül 15, 2012, 12:53:01 ÖÖ

« önceki - sonraki »

Mustafa

İletiler: 937
Forum Enthusiast
Konumu: Ankara
Yahu yoldaşlar, 4 gün önce Hoard' o 'bits' in E-bay dükkanından Razorback için Lascannon sipariş ettim. Ertesi gün kargoladı ürünü.
Mesaj attım takip kodu falan yollar mısın diye. Bana şöyle bi cevap attı anlayamadım ;

"LC2573149US this is the customs form lable number thanks."

Yardımcı olursanız müteşşekkir olurum. Ben bu kodu nereye yazacağım.

Not: Ürün burada : http://www.ebay.com/itm/360476413874?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2648

Bay V

Ziyaretçi
Onlar Türkiye'ye girene kadar takip ediyor, PTT ise takip etmiyor, zaten Türkiye'ye girişte sıkıntı yok, sıkıntı sonra başlıyor.

Mustafa

Forum Enthusiast
Ben şimdi ne yapmalıyım harbiden ? Ptt takip etmiyorsa evde oturup bekleyeceğim başka çare yok gibi ?

Öz highlore

Misafir
İletiler: 1,531
4 gün mü oldu daha ?
o zaman tek yapman gereken var

Beklemek..

1-2 haftada gelir
The elves are watching

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Alıntı YapLC2573149US
bu kodu ptt nin sitesine girdiğin zaman sana bilgi vermeye başlıyor. şimdi bilgi deyince istanbul da mı izmirde mi filan o yani, öyle bilgi olupta senin işine yarıyacak bişey yok yani. Fakat eğer kargonda 1-2 hafta içerisinde gelmezse ptt ye bu numrayala soruyosun benim bi kargo vardı diye.
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

burock

İletiler: 2,129
War, war never changes...
  1. bsonbudak@gmail.com
Konumu: İzmir
bu kod takip numarası değil mustafa. hem formatı uymuyor hem de adam demiş, bu gümrük belgesinin üzerindeki kod diye.

hoard of bits hiçbir malzemeyi -sen özel olarak talep etmediğin sürece- trackable yollamaz. Öyle yollasa 2.5-3 dolorese yollayamaz çünküm. şu anda yapabileceğin bişiy yok. genel olarak amerikadan gelen paketler 2-4 hafta arasında gelir. 1 ay içinde hala gelmediyse bi mail atarsın gelmedi dersin tekrar yollarlar.

ha bu arada, trackable yollanan bişiy olursa numeroyu şuraya girip takip ediyosun: http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta-yd_yeniweb.php
War, war never changes...

Mustafa

Forum Enthusiast
Aklımda soru işareti kalmadı. Teşekkürler yardımcı olan herkese.  :)

Mustafa

Forum Enthusiast
Hiç beklemediğim şekilde bugün elime ulaştı.

Öz highlore

Misafir
İletiler: 1,531
kaç günde gelmiş oldu
The elves are watching

Mustafa

Forum Enthusiast
9 eylül de kargolanmış. Sen hesapla.

Öz highlore

Misafir