Batu'dan Haber

Başlatan Ruhi, Ağustos 15, 2012, 08:13:51 ÖÖ

« önceki - sonraki »

Ruhi

İletiler: 5,970
Konumu: İzmir
Selamlar,

Batuhan'dan e-posta geldi. Cep telefonu falan sokmamış içeriye, bayağa zor da olsa internete girebiliyormuş. Hani kısa süreliğine işte. Tahmin edebileceğiniz gibi hemen baymış ve ortamın ne kadar sıkıcı olduğunu hissetmiş.

Herkese selam söylüyor. Foruma falan girme şansı olur diye de umuyorum.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Barbar139

YK GM
İletiler: 2,166
Selam Dostlar;

Usta birliğine geçtim iki hafta önce. Çanakkale'de Kamp'tayım. Ezine'deki rahat internet ortamı maalesef yok, zira internet kafe yok. Çarşı iki haftada bir, girebildiğim kadar giriyorum internete. Keyfim genel olarak yerinde, akşamları koşuyorum, kitap okuyorum bol bol. Kısa dönemlerin muhabbeti bile bir yerden sonra kesmiyor, uzun dönemleri zaten söylemiyorum :) Hep aynı muhabbet, şafak uzun, kumatanlar öyle, dışarıdaki kızlar şöyle vs. Birkaç sote yer belirledim oralarda gece kitap okuyorum. Çok fazla "asker" moduna girmemeye çalışıyorum, hani küfürsüz konuşmaya, mal muhabbetlerden uzak durmaya çalışıyorum ama tabi nereye kadar :)

Herkese çok selamlar, benim için de eğlenin, maç yapın, frp oynayın.. İstanbul'da İzmir'in tozunu yutturanlara da ayrıca saygılar sevgiler :)

Batuhan
"If you're going through hell, keep going."

vace

Üye
İletiler: 1,706
My will be done!
Hayırlı teskereler...
Tomb Kings
2189+

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721

althar amadeous

İletiler: 1,093
Grimgar Nadir Keski
Hayırlı Teskereler Batu...
Mathias Gençağaç

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Bitir gel seninle ilgili planlarım var batu!
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

Ruhi

İletiler: 5,970
Yürü breah Batu. Kolay gelsin, iyi okumalar. İstediğin bir kitap olursa gönderelim abi.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain