Savaş Çekici > Flames of War
Bugün Flames of War için ne yaptın?
Azactoth:
"PANZER COLOURS Vol I- Camouflage of the German Panzer Forces 1939-1945" isimli kitap bulundu indirildi okunaya başlandı... ilk StuG G modeli önce Dark Yellow a boyandı, sonra Devlan Mud ile Wash'landı...
Azactoth:
kitabı okuyunca farkettim ki dark yellow 1943 yani late War dönemindeki komuflajmış... mid war sırasında tanklar gri renkliymiş... burdan yola çıkılarak ikinci stuG G rusya kışına göre oyandı kar flock ile flock landı... en kısa sürede siteye koymaya çalışırım... ;)
Ruhi:
Guastatori (Demolisher) Pioneer takımını sarılamaya başladık.. :)
Azactoth:
Can'ın modelleri ile pionier takımı ile Amerikalılara karşı bir oyun oynadım... Almanların yüksek skill lerini kullanarak savaştan hiç model kaybetmeden çıkmayı başardım... Oyundan öğrenilenler...
-HMG Rules...
- Eğer sayıca düşmandan azsan ve düşmanla aynı yada daha uzun menzilli silahlara sahipsen cephe savaşı en mantıklısı...
- Roket atarlar piyadeye karşı iyi iş çıkarıyorlar...
- en az 4 birliğin olmalı ki ikisi objektiflerini korurken diğer ikisi ile gerekirse yürüyebilesin...
Ruhi:
Guastatori (Demolisher) Pioneer takımlarını bitirdik gibi. Biraz highlight kaldı. Sonra topraklama ve flocklama.. Yarına artık. Sonra doğu cephesine göndereceğiz.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git