Company Of Heroes

Başlatan DNA Maniac, Mayıs 11, 2012, 08:35:01 ÖÖ

« önceki - sonraki »

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Steam de bu haftasonu Company Of Heroes un tüm seti %80 indirimle 10$. Üstüne benle birlikte oyun keyfi bedava ;)
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

vace

Üye
İletiler: 1,706
My will be done!
Senle nasıl oynuyacağız?
Oyun nasıl?
Tomb Kings
2189+

Barbar139

YK GM
İletiler: 2,166
Konumu: İzmir
Abi oyun çok güzel. 2. Dünya Savaşı RTS ama daha çok taktik savaşı. Adamların teker teker değil gruplar halinde çıkıyor (tanklar, anti-tank silahları vs hariç), dümdüz yürümüyorlar, dümdüz çatışmıyorlar, cover varsa araya giriyorlar vs. Seçeneklerin çok fazla ve hiçbir şey çok imba değil, adamlarına verebileceğin upgradeler ile onları özelleştiriyorsun, gruba mg verirsen anti-piyade oluyorlar, bazooka verirsen anti-tank vs vs.

Steam üzerinden online çok rahat oynuyorsun. Telefonlaşıp aynı oyuna girersin sonra takılırsın.

Gerçi oyunun orjinal versiyonu bende de yok, alıyım bari :)
"If you're going through hell, keep going."

DNA Maniac

Oyun ww2 RTS ve gayet başarılı. ilk 2007 de piyasaya çıktı. 1 hafta önce yenisinin yapılcağını duyurdular hatta. Benimle oynamak gayet kolay, hem steamden ne oynadığım sürekli gözüküyor hemde oyunun içinde arkadaşlık seçeneği var, oyuna bağlanınca birbirimizin ne yaptığını sürekli görüyoruz direk oyununa katıl filan diyebiliyoruz.

Edit: Al batu al!
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler

vace

Üye
My will be done!
10 dolar zaten alırım köşede durur. Akşama unutmazsam alayım hiç olmadı yarın geçerliyse yarın alırım. ;) Baştan söyleyeyim RTS de çok iyiyimdir. ;D Tabi gençlik reflekslerimiz gitti ama idare eder. :P
Tomb Kings
2189+

DNA Maniac

pazar filan dahil kampanyaya ama geç saatlerde zaman farkından bitebilir. starcraft gibi o kadar çılgın refleks istemiyo ama iyi strateji istiyo :D beraber takılırız akşam.

vace

Üye
My will be done!
Aldım. Steam nick vaceel...
Tomb Kings
2189+

DNA Maniac

temamdır, sen gir senaryo filan takıl abi, karşılaştığımız gibi akarız :)

Barbar139

YK GM
İndiriyor...

DNA Maniac

Anladığım kadarıyla satışlar patlamış.

Online sayısında rekor kırıldı. %50 kadar bir artış vardı ve serverlar zorlandı :D

Aramıza hoşgeldiniz!

Barbar139

YK GM
Abi yok olur gibi değil, bu insanlar nasıl lvl 7-8 oluyor anlamıyorum, adam "al abi bana 2 panther hediye geldi, al patlat bunları" diye oynuyor. Neredeyse her oyunumu kaybediyorum ve her oyunda en yüksek puan benim... Çok feci yaw...

DNA Maniac

Alıntı yapılan: Barbar139 - Mayıs 27, 2012, 12:07:43 ÖS
Abi yok olur gibi değil, bu insanlar nasıl lvl 7-8 oluyor anlamıyorum, adam "al abi bana 2 panther hediye geldi, al patlat bunları" diye oynuyor. Neredeyse her oyunumu kaybediyorum ve her oyunda en yüksek puan benim... Çok feci yaw...

lvl 13 ;) ara beni, zaferlere doyalım ;)

vace

Üye
My will be done!
Sene sonuna doğru yeni motoru kullanarak çıkarmayı düşünüyorlarmış konu da doğu cephesi...
Tomb Kings
2189+

DNA Maniac

OO yeni motor diyosun? ağır konuşma olmuş orda sanki.

vace

Üye
My will be done!
Tam olarak Relic Essence 3.0 motorunu kullanarak yapacakmış Dawn of War tadında bişi olacakmış... Bu ayki Level öyle diyor.
Tomb Kings
2189+