II. İzmir TÜSOT WH40k Turnuvası

Başlatan stalth, Nisan 06, 2012, 09:56:04 ÖÖ

« önceki - sonraki »

stalth

İletiler: 439
Tarih: 29 Nisan Pazar
Yer: Kule
Saat:10.00
Katılımcı Sayısı:6-8
Turnuva Formatı: B5 Tipi (3 Çatışma)
Ordu Puanı: 1500
Kurallar;
https://www.facebook.com/groups/tusotwh40k/doc/269705783067079/

Yasar

İletiler: 290

Zero Origin

İletiler: 229
bu belgeyi görme iznin yok diye bir yazi cikiyor baran haberin olsun :S

stalth

Alıntı yapılan: Zero Origin - Nisan 06, 2012, 12:40:43 ÖS
bu belgeyi görme iznin yok diye bir yazi cikiyor baran haberin olsun :S

facebookta TÜSOT grubuna üye olursan çözülür.

Barbar139

YK GM
İletiler: 2,166
Konumu: İzmir
You have my Splinter Rifle...

(Bu arada, MetuCon'daki turnuvaya da gidiyorum, İzmir'i temsil edecek başka cengaverler de gelse ne güzel olur...)
"If you're going through hell, keep going."

Ruhi

İletiler: 5,970
Facebook linki bu:

http://www.facebook.com/events/363830933659286/

Buraya girip "Katılıyorum" diye bir mesaj atmak gerekiyor.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Yasar

En son baktığımda siteye Erdinç yoktu yanlış hatırlamıyorsam, ulaşabilecek biri varsa ona haber versin bari.

stalth

Alıntı yapılan: Yasar - Nisan 12, 2012, 01:32:33 ÖS
En son baktığımda siteye Erdinç yoktu yanlış hatırlamıyorsam, ulaşabilecek biri varsa ona haber versin bari.

konuştum abi ben meraklanmayın :)

Ruhi

Erdinç, Iain veya Levent üçlüsünden umarım birisi katılır. Levent'e, Erdinç'e veya Iain'a ulaşıp bir dürtmek lazım. Heh. Yada Umut'a tabi. Kolay gelsin Baran. :)
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Ruhi

Hani direk Turnuva ile alakalı mı bilemedim, ama bilgilendirme olarak yazmakta yarar var.

Bu Pazar, bir grup arkadaş Kule'yi ziyaret edecek.

Öncelikle şu lisede öğrenci olan tayfadan Deniz, Ege minyatüriyle geleleri varmış. Con'da oyun oynadığımız diğer arkadaşlarda geleceğiz demişler. Efe de (Chaos Space Marines)geleğim dedi. Kısacası izleyecek kişi olacak. Hakemin işini zorlaştıran bir hadise olsa da, işte oyuncu kıtlığına karşı yatırım. Tabi bir de the more the merrier. Heh.

- Mark Twain

Sulcalen

Üye
İletiler: 963
dün işteydim, bugün işteyim, yarın belirsiz... iyi ki gelirim dememişim, org.un da içine edecektim. Cmt çalışmaktan nefret ediyorum, pz çalışmak zaten insanlık suçu yaw  >:( >:( >:(

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
Alıntı yapılan: Sulcalen - Nisan 29, 2012, 01:28:15 ÖS
dün işteydim, bugün işteyim, yarın belirsiz... iyi ki gelirim dememişim, org.un da içine edecektim. Cmt çalışmaktan nefret ediyorum, pz çalışmak zaten insanlık suçu yaw  >:( >:( >:(
Kesinlikle katılıyorum... İnsanda ne motivasyon kalıyor nede çalışma şevki :( Geçmiş olsun Leventciğim...

althar amadeous

İletiler: 1,093
Grimgar Nadir Keski
turnuva sonuçlar ???
Mathias Gençağaç

stalth

1-Semih Uğurlubaş
2-Koray Yıldırım
3-Yaşar Kasaba
4-Mehmet Batuhan
5-Hüseyin Ruhi Kucuk
6-Yakup Çakmak
7-Doruk Deniz İlmenöz
8-Cem Karapinar

Yasar

Yaşamakta olduğum sarj probleminden ötürü resimleri bir terslik olmazsa yarın yükleyebilecem arkadaşlar, bilgilerinize sunmak istedim hani üşengeçlikten falan değil yani  ;D