Kara ormanın Hayaletleri

Başlatan Azactoth, Mayıs 23, 2011, 11:36:05 ÖS

« önceki - sonraki »

Blind

İletiler: 425
For The Emperor

Sulcalen

Üye
İletiler: 963
Abi diğer ordularınımda güzel boyadın/boyuyorsun ama gerçek yetenek wood elflerde ortaya çıkıyor :) süper olmuş tek kelimeyle ellerine sağlık

burock

İletiler: 2,129
War, war never changes...
  1. bsonbudak@gmail.com
Konumu: İzmir
öncelikle:

abi baykuşlar on numero. kanat tüylerindeki renk geçişlerini muazzam yapmışsın özellikle. baseleri biraz boş bırakmışsın yalnız, sadece o dikkatimi çekti.

centaur fikrini çok beğendim. conversion işini de gayet kaliteli yapmışsın abi. burda da dikkatimi çeken, at gödelerinde birleşme yerinde çok büyük bir boşluk var. boyamaya geçmeden o tür noktaları müdahale edersen süper olur.

eline salık...
War, war never changes...

Azactoth

Kutsal Rota Kardeşliği
İletiler: 2,721
Baykuşlar benim boyamam değil... aldığım halleri...sadece pozisyonlarını ben ayatladım... baseler ile ilgili fikirlerim var hatta birinin base'ine kaçan bir skaven koymayı düşünüyorum, baykuş-fare tiribi :)...

DNA Maniac

İletiler: 2,740
Alıntı yapılan: Azactoth - Mayıs 27, 2013, 09:15:21 ÖÖ
Baykuşlar benim boyamam değil... aldığım halleri...sadece pozisyonlarını ben ayatladım... baseler ile ilgili fikirlerim var hatta birinin base'ine kaçan bir skaven koymayı düşünüyorum, baykuş-fare tiribi :)...

Yedirtmeyiz!  ;D
"Almanlıktan aldığım tadı hiç bişeyden almadım.. Belki bilardo.. Ama yok lan Almanlık daha güzel" Adolf Hitler