Kargo konusunda yardım.

Başlatan Mustafa, 15 Eylül 2012, 00:53

« önceki - sonraki »

Mustafa

İletiler: 937
Forum Enthusiast
Konumu: Ankara
Yahu yoldaşlar, 4 gün önce Hoard' o 'bits' in E-bay dükkanından Razorback için Lascannon sipariş ettim. Ertesi gün kargoladı ürünü.
Mesaj attım takip kodu falan yollar mısın diye. Bana şöyle bi cevap attı anlayamadım ;

"LC2573149US this is the customs form lable number thanks."

Yardımcı olursanız müteşşekkir olurum. Ben bu kodu nereye yazacağım.

Not: Ürün burada : http://www.ebay.com/itm/360476413874?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2648

Bay V

Ziyaretçi
Onlar Türkiye'ye girene kadar takip ediyor, PTT ise takip etmiyor, zaten Türkiye'ye girişte sıkıntı yok, sıkıntı sonra başlıyor.

Mustafa

Forum Enthusiast
Ben şimdi ne yapmalıyım harbiden ? Ptt takip etmiyorsa evde oturup bekleyeceğim başka çare yok gibi ?

Öz highlore

Misafir
İletiler: 1,531
4 gün mü oldu daha ?
o zaman tek yapman gereken var

Beklemek..

1-2 haftada gelir
The elves are watching

DNA Maniac

İletiler: 2,746
Alıntı YapLC2573149US
bu kodu ptt nin sitesine girdiğin zaman sana bilgi vermeye başlıyor. şimdi bilgi deyince istanbul da mı izmirde mi filan o yani, öyle bilgi olupta senin işine yarıyacak bişey yok yani. Fakat eğer kargonda 1-2 hafta içerisinde gelmezse ptt ye bu numrayala soruyosun benim bi kargo vardı diye.

burock

İletiler: 2,134
War, war never changes...
  1. bsonbudak@gmail.com
Konumu: İzmir
bu kod takip numarası değil mustafa. hem formatı uymuyor hem de adam demiş, bu gümrük belgesinin üzerindeki kod diye.

hoard of bits hiçbir malzemeyi -sen özel olarak talep etmediğin sürece- trackable yollamaz. Öyle yollasa 2.5-3 dolorese yollayamaz çünküm. şu anda yapabileceğin bişiy yok. genel olarak amerikadan gelen paketler 2-4 hafta arasında gelir. 1 ay içinde hala gelmediyse bi mail atarsın gelmedi dersin tekrar yollarlar.

ha bu arada, trackable yollanan bişiy olursa numeroyu şuraya girip takip ediyosun: http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta-yd_yeniweb.php
War, war never changes...

Mustafa

Forum Enthusiast
Aklımda soru işareti kalmadı. Teşekkürler yardımcı olan herkese.  :)

Mustafa

Forum Enthusiast
Hiç beklemediğim şekilde bugün elime ulaştı.

Öz highlore

Misafir
İletiler: 1,531
kaç günde gelmiş oldu
The elves are watching

Mustafa

Forum Enthusiast
9 eylül de kargolanmış. Sen hesapla.

Öz highlore

Misafir