Bugün Flames of War için ne yaptın?

Başlatan Azactoth, 04 Nisan 2011, 16:29

« önceki - sonraki »

Ruhi

İletiler: 6,011
Konumu: İzmir
5 Shermanı, 6 jeep'i ve Engineer platoon'u spreyledim. Bayağa heyecanlıyım piyadelere başlayacağım diye. :)
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Ruhi

Bir piyadeyi biraz boyadım. Çok kıyak olmadılar, ama fena da değil hani.
A man who carries a cat by the tail learns something he can learn in no other way.

- Mark Twain

Ruhi

Bir Rifle/MG'yi neredeyse bitirdim. Bunlar daha güzel oldular. Toprak falan bu dolgu hikayesiyle bayağa olmuş gibi görünüyor. Sırıttım bir sürü falan.

- Mark Twain

DNA Maniac

Moderator
İletiler: 2,746
yeni siparişlerin eşiğindeyim. panterlerin tahminimden çok daha az puan olduğunu görünce support grup olarak panter düşünömeye başladım.

Ruhi

- İki takım piyadeyi bitirdim. Levent dışında kendim de dahil, herkes tarafından çok beğenildiler. Resimleri atacağım (Yaşar'ın makineyi yürütür yürütmez)

- 5 Sherman (M4A1=)'ı bayağa boyamayı bitirdim.

- Mark Twain

DNA Maniac

Moderator

Barbar139

İletiler: 2,167
2 adet Mounted Cossack Platoon alındı, 3 adet Zvezda KV-1 Heavy Tank ve Sovyet Dice-Token Set alındı.

Urah Poeba! Za Stalina!
"If you're going through hell, keep going."

Ruhi

Olum Zvelda'nın o minilerinden ucuza bulduysan biraz t-34 falan ha?

NOT: Batu, abi american star&stripes dice set varsa.. hani.. :D

- Mark Twain

Barbar139

İletiler: 2,167
Viyana'dan bakarım...

Not: Prag ekibi bir küçük kural kitabı hediye etti. EU Championship'e gidiyoruz siz geliyormusunuz filan dediler...
"If you're going through hell, keep going."

DNA Maniac

Moderator
Alıntı yapılan: Barbar139 - 17 Temmuz 2012, 01:17
Viyana'dan bakarım...

Not: Prag ekibi bir küçük kural kitabı hediye etti. EU Championship'e gidiyoruz siz geliyormusunuz filan dediler...

Aha ben bu kısmı görmemişim, harikaymış!

KV-1 ler masada görününce ben de yeni minileri birleştirmek için heyecanlandım. fellik fellik aradığım patexe ulaştığım vakit benim de tiger larım sahaları süsleyecek!

DNA Maniac

Moderator
GUN sayımızı birazcık arttırmak için harekete geçip sipariş verdik. Birazcık dediysem lafın gelişi :D

Azactoth

İletiler: 2,726
Sonunda American Rifle Company elime geçti :)

Azactoth

American Rifle company'e giriştim, 4 bazooka, 5 Command, 3 Mortar, 4 LMG ve 3 Sniper birleştirildi... Özellikle Mortarlar birleştirilirken bol bol küfredildi... :)

DNA Maniac

Moderator
Alıntı yapılan: Azactoth - 29 Temmuz 2012, 03:21
American Rifle company'e giriştim, 4 bazooka, 5 Command, 3 Mortar, 4 LMG ve 3 Sniper birleştirildi... Özellikle Mortarlar birleştirilirken bol bol küfredildi... :)

Oh oh ne güzel, gelsinlerde dövüşelim. Ayrıca cımbız tavsiye ederim.

Ben de mutlu oldum!
Alıntı YapDear Levent Akdurak,

The following order has been shipped to your delivery address in 2 seperate parcels on Friday 27th July.

Söyledikleri gibi cuma günü göndermişler, işte hizmet budur!

Azactoth

American Rifle Company Ready and Willy sir.

Sabah kalkıp combat platoonları birleştidim...